Praktijk

Visie op geneeskunde

De artsen binnen Artsenpraktijk Spikdorenveld beoefenen de huisartsgeneeskunde volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en richtlijnen. Als patient sta je centraal en word je betrokken in de beslissingen over jouw gezondheid. In de groeiende digitale wereld trachten we u zeer persoonlijk bij te staan en te adviseren .We hechten veel belang aan preventie (beter voorkomen dan genezen) en zullen je hier regelmatig info over bezorgen. We zijn grote voorstanders van een open en eerlijke communicatie, u kan ons alles vragen in vertrouwen. Het medisch geheim en confidentialiteit zijn zeer belangrijk voor ons en onze medewerkers en wordt dagelijks bewaakt.  Samen met onze patient willen we een goed team vormen met als belangrijkste doel : een lichamelijk en mentaal gezond en gelukkig lang leven!

Opleidingspraktijk

Onze praktijk is al vele jaren een erkende en zeer gewaardeerde opleidingsplaats voor jonge artsen (in opleiding) . Wijzelf maar ook onze patienten hebben hier zeer goede ervaringen mee. Deze artsen in opleiding staan steeds onder directe supervisie van de praktijkopleider (Dr Tom Teulingkx). Als Patient hebt u altijd de keuze (in de mate van het mogelijke) welke arts u wil consulteren.

huisarts westerlo

Algemene geneeskunde

Voor welke medisch klachten, advies of behandelingen kan u terecht in onze huisartsenpraktijk?

Lees meer
sportgeneeskunde

Sportgeneeskunde

Naast huisarts is Dr Tom Teulingkx ook sportarts. U kan bij hem terecht voor sportadvies, sportblessures, sportmedische keuring en inspanningstesten . We werken ook samen met trainers en een sportdietist.

Lees meer