Online afspraak maken Tel. 014 54 51 11

Artsenpraktijk Spikdorenveld

Belangrijke mededeling

We verwelkomen onze nieuwe HAIO (Huisarts in Opleiding) Jo Van Doninck die vanaf september 2017 tem augustus 2018 in onze praktijk zal werken en Dr Ruth Van Haelst zal vervangen die haar opleiding als huisarts heeft afgerond. We willen haar ongelooflijk bedanken voor de afgelopen 2 jaren, ze was een fantastische collega en arts voor onze patienten en wensen haar alle succes toe in de toekomst!

Ingrid, onze secretaresse, zal vanaf 1 augustus 2016, aanwezig zijn op maandag van 8u tot 14u, op woensdag van 8u tot 16u en op donderdag van 14u tot 18u

Welkom bij Artsenpraktijk Spikdorenveld. Wij ontvangen u graag in de gerestaureerde spikdorenhoeve, één van de oudste hoeves in Westerlo en beschermd erfgoed op Spikdorenveld 21.

Wij gebruiken een  ONLINE AFSPRAKENSYSTEEM (Doctena). Hoe u een afspraak kan maken met Dr Tom TeulingkxDr Rudi Teulingkx of Dr Jo Van Doninck  kan u vernemen op de pagina afspraak maken of klik bovenaan op de knop 'Online afspraak maken'.

Gelieve bij voorkeur afspraken te maken online, telefonisch huisbezoeken aan te vragen  in de voormiddag en uw telefooons naar de praktijk te doen op de momenten dat de secretaresse aanwezig is.

Afspraken voor sportinspanningstesten moet u steeds telefonisch aanvragen (deze worden bij voorkeur op dinsdagavond afgenomen in Westerlo en woensdagnamiddag in Lier), afspraken voor Sportmedische keuringen kunnen zelf online gemaakt worden. (alle info via 'sportgeneeskunde')

NB: Medisch vertegenwoordigers kunnen maximaal 2x/jaar een afspraak maken , telefonisch via het secretariaat (alleen te contacteren op maandag- en woensdagvoormiddag).