Online afspraak maken Tel. 014 54 51 11

Artsenpraktijk Spikdorenveld

Belangrijke mededeling

ook vanaf september 2016 zal Dr Ruth van Haelst ons team verder versterken. Dr Van Haelst is een gediplomeerd arts en zal als Huisarts in opleiding (Haio) in onze praktijk werken voor een extra jaar. U kan ook bij haar een online afspraak maken. Ze volgt ook de opleiding sportgeneeskunde

Ingrid, onze secretaresse, zal vanaf 1 augustus 2016, aanwezig zijn op maandag van 8u tot 14u, op woensdag van 8u tot 16u en op donderdag van 14u tot 18u

Welkom bij Artsenpraktijk Spikdorenveld. Wij ontvangen u graag in de gerestaureerde spikdorenhoeve, één van de oudste hoeves in Westerlo en beschermd erfgoed op Spikdorenveld 21.

Vanaf heden gebruiken we een ONLINE AFSPRAKENSYSTEEM (DocBook). Hoe u een afspraak kan maken met Dr Tom TeulingkxDr Rudi Teulingkx of Dr Ruth Van Haelst (einde september 2015) kan u vernemen op de pagina afspraak maken of klik bovenaan op de knop 'Online afspraak maken'.

NB: Medisch vertegenwoordigers kunnen maximaal 2x/jaar een afspraak maken , telefonisch via het secretariaat (alleen te contacteren op maandag- en woensdagvoormiddag).

VAKANTIE : Dr Tom Teulingkx is op vakantie van 28/7 tot en met 15/8, de praktijk blijft wel geopend